Wednesday, August 26

Aidil Adha Giveaway by Dyana Hassan

Hi! Hari ni Ayu nak join satu giveaway. Tuan empunya giveaway cakap kena buat 3 sebab atau lebih kenapa berbaloi follow blog dia. Jadi, sebab-sebabnya ialah 
1. Entri-entrinya berguna untuk Ayu.
2. Blognya simple & best untuk dibaca.
3. Blog dia banyak mempromosikan produk-produk kecantikan.

Tag 5 rakan blogger:
Syahidah Fadilah
Jue Rahman
I Love Bunga
Azney Shamsuddin
Julia Jamaludin


Hope menang hehe goodluck to me! :)
Klik Sini untuk join :)

End: 15.9.2015

Monday, August 24

GIVEAWAY BIRTHDAY MUM&SISTER |TENGKUBUTANG


Giveaway Wallet By Opzzpinky


Merdeka Giveaway By Honeyonnee.Com


Segmen 3 in 1 (Giveaway + Bloglist + Blogwalking) Rafzan Tomomi Story '15

*Klik Gambar Untuk Join*

Jom Join "Segmen 3 in 1 (Giveaway + Bloglist + Blogwalking) Rafzan Tomomi Story '15" .Kali ni korang bertuah sebab ada GIVEAWAY sekali dalam segmen ni.Wahhh~ Apa hadiahnya? Apa syarat-syaratnya? sila klik gambar di atas untuk ke entri Segmen. :)

Jom Support Kawan-Kawan Blogger :)

GA Pertama MeeyaHani


GA berlangsung dari 22 Ogos 2015 - 5 September 2015 jam 9 malam .

1st GIVEAWAY by@Mawar_Assufi



LIKE FB PAGE : DwiNuri Scarfs
       FOLLOW IG : @dwinuriscarfs_

Sorry tak ada akaun facebook & dah follow ig sponsor :)

TARIKH TUTUP : 31th AUGUST 2015

Giveaway Anak Merdeka 2015!


Tempoh Giveaway: 21 Ogos 2015 hingga 31 Ogos 2015 (8.00pm)