Monday, September 28

Postcards Giveaway by Doodles of Life


October 3, 2015 at 12:00 PM.

Wednesday, September 16

Face Mask Giveaway


Giveaway akan tamat pada 3 October 2015,pukul 12 tengah malam.

Tuesday, September 15

Giveway Women Desire By Intan

Berita Baik buat Wanita yang PENTINGKAN Kecantikan Diri secara Dalaman & juga Luaran tentunya..... Kami di Intan Beauty Centre telah menganjurkan 1 Giveaway buat anda bermula dari 10th - 24th September 2015 ....


Hadiah yang kami tawarkan adalah seperti di bawah
Jom cuci mata sikit

5 x Pemenang Bertuah
FREE Combo Women Desire
Jom ramai-ramai kita join bagi memeriahkan lagi GIVEAWAY ini...

Ini merupakan 1st Giveaway ini dilancarkan oleh Intan Beauty Centre dan di sponser oleh Women Desire Kuala Lumpur


** Untuk lihat senarai peserta kat SINI

*** Untuk lihat senarai hadiah kat SINI

*Nota Kecil : Please tag and ajak kawan-kawan korang join sekali tau 
semua followers ayu :)
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Thanks korang. Harap Giveaway kali ni mendapat sambutan 
I love u all 
 
Terima kasih kepada Sponser yang sudi menaja 1st Giveaway by Intan Beauty Centre ini

Simple Giveaway 2.0 by Izzati Amira

Assalamualaikum w.b.t


Tarikh tutup : 25 15 SEPT 2015

KLIK GAMBAR DI ATAS UNTUK JOIN SIMPLE GIVEAWAY INI

Jom semak rules dulu :

2. Copy code dalam box kat bawah ni dan paste kan dalam entry *select HTML bukan Compose tau*
3. Tajuk entry " Simple Giveaway 2.0 by Izzati Amira "
4. Tinggalkan url entry anda dekat kotak komen entry saya ini.
5. Warga Malaysia sahaja.


Jawapan : 
Kalkulator

Sekian , terima kasih.


Az Zahin Turns 5 Giveaway by sihatcomelceria.com


Tempohnya ialah dari 4 September hingga 26 September (Az Zahin's birthday)!

Giveaway: BB Cream (Nurrul's Beauty) by RianaLittleCuties


Saturday, September 12

Segmen Bloglist Sept - Dec 2015 by Sh.Amarina


THE BAKER'S COTTAGE MOONCAKE GIVEAWAY BY AYUNI RAFILAH


Friday, September 11

GIVEAWAY: MY GRADUATION CELEBRATION!


GIVEAWAY AKAN BERLANGSUNG DARI 7/9/2015-7/10/2015


Instagram: http://instagram.com/assdfkl_
Facebook: -
Twitter: -

Assalamualaikum and hi! Hari ni Ayu nak join dan mengajak my followers untuk join this giveaway sempena her graduation. Kebetulan tuan empunya blog pun ajak join. So, apa lagi :) Jangan buang masa ye, hadiah menarik ni kalian hehehe. Dan teramat lah sorry sebab banyak akaun takde, dulu berlambak tapi dah padam. Maaf ye :(

So here i want to wish....
Congratulation! Sebab dah graduate. You did well for everything :) Tahniah and goodluck for new life iaitu zaman pekerjaan ye. Insyallah, everything will be alright if you know how to manage it! Hihi. So goodluck dan tahniah tau! Akak dah tua hehe. Btw, thankyou very much sebab buat this giveaway kot kot ada rezeki cik Ayu ni dapatlah hadiah pilihan hati.
 Apa hadiahnya? Tengoklah gambar hehehe eh haa kalau diberi beberapa pilihan hati nak pilih dua hadiah tapi kalau menang salah satu jelah..Antara pilihan hati ialah NO. 13 & 14. Sebab apa?


*sebab dah start jatuh hati dengan tudung tu em...*

*tapi lagi prefer ni sebab dapat cash em*

So, habis sini jelah. Doa-doa lah dapat hadiah tu hehe. Terima kasih :) Byebye.

Much love, Ayu xx

Thankyou GA : Nur Ajla

Assalamualaikum dan hai! :) Bertemu kembali di entri kedua ceh-ceh hihi. Okay, sebenarnya nak cerita yang ayu ada menang giveaway baru-baru ni. Disebabkan terlampau busy yang amat banget sampai tak sempat. Hari ni pun curi-curi sikit masa hihi. 

Ayu nak berterima kasih kepada penganjur dan sponsor hadiah ayu ni. Mulanya bila tahu pengumuman pemenang ni berdebar rasanya hati, harap sangat ada rezeki menangkan...Jeng jeng jeng scroll punya scroll terkeluarlah no bertuah ayu! Alhamdulillah bersyukur sangat hehe. Nak tahu ayu dapat apa? Tengoklah gambar bawah ni ye :)






Nampak ke idok tu? Hihi..Ayu dapat duit dan Ajla pun dah bank in duit tu. Thankyou Ajla! :) Okay lepas ni pergilah usha usha blog dia tau dengan instagram dia. Jangan lupa ye pembaca ku sekalian. Alright! Goodnight :D

Much love, Ayu xx

Thursday, September 10

Mini Giveaway By Impiana Cik Yanie 2015 #1


TAMAT PADA : 25 SEPTEMBER 2015 !

Wednesday, September 9

Giveaway Chocolate Vochelle by dyan zakhi


Tamat : 13 September 2015 , 11.59pm (1 minggu shj)
Keputusan : 14 September 2015

Giveaway 1.0 Missdae




DATELINE GIVEAWAY : 11/9/2015, 2330 Hrs

Monday, September 7

BROOCH Mini Giveaway


1st GiveAway by Ciktaman



Assalamualaikum dan hai :)

Sepanjang bulan September ni, cktmn nak buat satu segmen untuk korang semua..

1st GiveAway by Ciktaman


Ok syarat penyertaan senang je!

1. Mesti follow @ like

* Blog - ciktaman + nuff click 
* Instagram - ctctraudhah | molekgilo

2. Buat satu entri [copy coding yang diberi] dan komen

pasal blog ciktaman tak lebih 15 patah perkataan..


3. Tinggalkan URL entry korang pada post ini sahaja. *link pada chatbox tak dikira



4. Tempoh GA adalah bermula 1 September sehingga 30 September 2015''






** Untuk lihat senarai peserta kat SINI

*** Untuk lihat senarai hadiah kat SINI

***Pemenang akan dipilih sepenuhnya daripada cktmn




--------------------------------------------------------------------------------------------------

Komen:
Your blog is just nice and look so pinky also kawaii! Hihi

Boyfriend? Boleh bagi motivasi?

Assalamualaikum dan hai untuk semua pembaca. Hari ni tiba-tiba rasa nak post entri. Dulu selalu jugak cerita semua benda dalam blog tercinta ni tapi dah delete semua entri-entri yang lepas. Jadi mari mulakan hidup baru yeay! Okay, dah-dah entri kali ni bukan nak cerita hidup baru ye..Takpe, kita skip untuk tajuk tu so....nantikanlah ye!! hihi.

Ni nak cerita ni..boyfriend? Tahukan boyfriend tu apa? Teman lelaki ler..Ala senang cerita pakwe :p Ehemmm..Apa kaitan dengan motivasi? Ceritanya berbentu begini. Tadi, waktu biologi..Sedang sibuk buat latihan tiba-tiba terdengar suara guru biologiku berkata-kata dan tengah nasihat orang ni sebab bermasalah sikit. Nvm, jst ignore pasal tu. Cikgu tu pun cakap macam ni....

Cikgu: Awak fikir pasal boyfriend ke?
            Nak ada boyfriend tak salah asalkan dia boleh bagi motivasi dekat awak supaya belajar...
            *blablablabla.....*

Alamak cikgu...SENTAPNYAA!!! HAHAHAHA. Nasiblah nak siapa yang ada boyfriend tu ye :p Ayu? Jeng jeng jeng...Rahsia lah hihi. Lepastu berbual dengan kawan pula pasal boyfriend ni. 

Ayu: Kan best kalau ada bf(boyfriend) yang lebih tua daripada kita then pandai lak tu mesti setiap kali conversation ws cerita belajar je..alangkah indahnya

Kawan: Tahu takpe, tapi kalau dapat pakwe yang tak pandai..susah juga.

Chuuuuuut. Tu pun ayat sentap juga huhu. Tak boleh nak cakap macam tu maybe dia dah usahakan. Aishhh your mouth ni naughty then habis bicara begitu sahaja takut nanti yang tak salah jadi salah pulak kannn. So here you are! 

Much love, Ayu xx

Sunday, September 6

Giveaway : Choose yourself by Mdmnissa


GIVEAWAY : MUDAHNYA NAK MENANG HELLO KITTY DI SHEHANZSTUDIO.COM


Wednesday, September 2

GIVEAWAY 2nd ANNIVERSARY BLOG AKIF IMTIYAZ



Boleh visit link bawah ni kalau nak beli baju cantik cantik :)

Giveaway Sempoi by MrsFara