Friday, September 11

Thankyou GA : Nur Ajla

Assalamualaikum dan hai! :) Bertemu kembali di entri kedua ceh-ceh hihi. Okay, sebenarnya nak cerita yang ayu ada menang giveaway baru-baru ni. Disebabkan terlampau busy yang amat banget sampai tak sempat. Hari ni pun curi-curi sikit masa hihi. 

Ayu nak berterima kasih kepada penganjur dan sponsor hadiah ayu ni. Mulanya bila tahu pengumuman pemenang ni berdebar rasanya hati, harap sangat ada rezeki menangkan...Jeng jeng jeng scroll punya scroll terkeluarlah no bertuah ayu! Alhamdulillah bersyukur sangat hehe. Nak tahu ayu dapat apa? Tengoklah gambar bawah ni ye :)






Nampak ke idok tu? Hihi..Ayu dapat duit dan Ajla pun dah bank in duit tu. Thankyou Ajla! :) Okay lepas ni pergilah usha usha blog dia tau dengan instagram dia. Jangan lupa ye pembaca ku sekalian. Alright! Goodnight :D

Much love, Ayu xx

2 comments:

  1. jom join GA ni...rm200 menanti anda!!!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html

    ReplyDelete
  2. jom join GA ni...rm200 menanti anda!!!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html

    ReplyDelete

Terima kasih sebab membaca. Tinggalkan komen anda! :)
Thanks for reading. Leave your comment! :)
Gracias por leer. Deja tu comentario! :)