Thursday, October 29

Review: Bawal Monochrome by RaraScarf

Assalamualaikum & Hi! Hari ni Ayu nak review satu igshop ni. Igshop ni serius the best! Kedai ni jual tudung bawal dengan harga berpatutan dengan design dia pun tiptop kauuu!!! Ayu ada beli 2 pcs bawal monochrome. Cantik sangaaaat! Bawal monochrome kan sekarang tengah HOTT!!!! Siapa tak nak grab trend terkini rugi tau... Waktu Ayu stalk-stalk ig terjumpa pulak harga murah je igshop ni jual bawal monochrome. Kebanyakan Ayu jumpa semua harga RM25+ tapi igshop ni RM20 je & limited stock. Bawal chiffon pun ada jual. Jomlah follow igshop ni & shopping dekat situ. Service dia okay :) Seriuss! Selamat bershopping hehe. Here her igshop : @rarascarf CEPAT GRAB KORANG HEHE! 





Tudung ni harga RM26 je inc postage ke semenanjung. Kain dia pun okay je, senang bentuk :D Dia tak tetapkan ukuran bidang berapa untuk tudung ni cuma ada ukuran 1.06m X 1.06m. Saiz pun tak kecil sangat. Jangan lupa follow igshop ni. Best serius best hehehe. Okaylahh byebye. Muchh love, xx

2 comments:

  1. Cantik..harga pun mampu milik..cik akak dah lama tak beli tudung...shwl...
    Banyak sangat tudung..sampai tak terpakai..

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.my/2015/10/jom-sembang-blogger-hari-2-bersama-44.html?m=1

    ReplyDelete
    Replies
    1. perempuan biasalah kan suka shopping tudung

      Delete

Terima kasih sebab membaca. Tinggalkan komen anda! :)
Thanks for reading. Leave your comment! :)
Gracias por leer. Deja tu comentario! :)