Sunday, November 15

Alhamdulillah...selesai juga!

Assalamualaikum & Hi! Alhamdulillah sangat-sangat dalam seminggu ni Ayu habiskan blogwalking sebanyak 752 blogs yang Ayu follow. Dengan penuh semangatnya Ayu sanggup blogwalking semua sebab nak tengok semua blog. Fuh! Serius penat yang amat duk menghadap laptop ni haaaa...Sakit mata, kenalah kurangkan brightness hehe..Tapi takpelah mengisi masa lapang Ayu juga. Yela, sekarang ni dah akhir tahun. Pergi sekolah pun bukannya ada kerja atau belajar pun. So, mari kita melayan blog :)


Sepanjang Ayu blogwalking, ramai juga yang dah tak aktif blog. Alah sayangnya tinggalkan huhu..Maybe hobi dia dah berubah kan? Lagipun tahun depan pun Ayu dah kena stop untuk setahun blogging. SPM guyssss :O Doa-doalah yang terbaik untuk Ayu Insyallah AMIN :) So, Ayu nak tengok apa yang kurang dekat blog Ayu then nak tambah & baik pulih blog tak seberapa cantik ni hehe. Bye, much love xx

click me, mari menabung sini

6 comments:

  1. Salam kenal sis.... wah,,, rajinnya sis bw byk tu.... jom join bloglist akak
    http://www.sheilainspire.com/2015/11/segmen-bloglist-meletop-sheila-inspire.html

    ReplyDelete
  2. betul tuh, saya pun start aktif dalam tahun ni. dulu tinggalkan kejap sebab laptop rosak. then bila muncul dlm blogger balik ramai yg tak aktif. kalau dulu meriah je. hihihi

    ReplyDelete
  3. Makkk aikkk terlajak rajin ni..
    semoga terus blogging

    ReplyDelete
  4. Akak pun dh lama berblogging. Since 2010. But datang dan pergi kerajinan tu haha. Tahun ni aktif lagi sekali. Entri lama2 dh di padam. Huhu.

    ReplyDelete

Terima kasih sebab membaca. Tinggalkan komen anda! :)
Thanks for reading. Leave your comment! :)
Gracias por leer. Deja tu comentario! :)