Wednesday, November 4

FINAL EXAM TAMATTT!!!


Assalamualaikum & hi!! Sekian lama ku menanti. Akhirnya terlepas dari seksaan ini. Aku sangat bersyukur ya Allah hehe.. Excited sangat habis final exam lama kot tunggu. Starting exam 12.10-27.10. Inilah tarikh yang sepatutnya perjalanan exam tapi tapi ditarik sampai hari ni! 4 Nov. Dekat sebulan kot exam. Mahu tak sedih huhu. Tapi ni semua untuk kesihatan masing-masing sebab apa? Sebab jerebu! Yes jerebu! Jerebu sepanjang bulan Okt masa tu kemain teruk sampai boleh buat orang sakit. Effect dia kuat sangat. Eh jerebu pulak.. Yang pasti belum merdeka lagi, keputusan exam menanti nak keluar tu. Jangan excited sangat kalau result the best takpe hehe. Apa-apa pun boleh start blogging again! Cuti ni perlu gunakan sebaik mungkin sebab tahun depan SPM! Huhhh! Okay dah bye. Goodluck tahun depan hehe byee~

3 comments:

  1. Kemain sungguhh nak habes examm yerr.. heehee

    Salam ukhuwwah,
    Mawar Assufi

    ReplyDelete
  2. seronok nye dah abis final exam ye? huhu

    ReplyDelete

Terima kasih sebab membaca. Tinggalkan komen anda! :)
Thanks for reading. Leave your comment! :)
Gracias por leer. Deja tu comentario! :)