Sunday, November 22

Jamuan Kelas 2k15

Assalamualaikum & Hi! Hari ni baru Ayu berkesempatan waktu nak buka blog scroll nak baca entri following. Tu pun belum habis lagi. Tak mampu :') 3 hari ni Ayu buat apa haa? Busy sangat buat apa? Nak tahu? Memang busy hahaha.. Ayu buat persiapan untuk jamuan kelas pada hari ni! Apa yang Ayu buat? Ayu kena fikir nak beli hadiah apa untuk best dress lah untuk kategori yang lain lagi. Hadiah cikgu lagi!!! Banyakkk. Tempah belon. Semua Ayu buat. Tapi takpe sebab Ayu yang excited sangat nak buat jamuan kan...

Dah beli hadiah cikgu, pergi kedai gambar tutup..Pergi mydin nak ambik hamper hm tak siap..Hampanya tapi semuanya berjalan dengan lancar nasib baik jamuan tu jadi the best! Hehehe :) Thankyou for th support. & Pilot Cafe sebab service yang terbaik :D I don't know what to story now..Biar gambar berbicara sebab penat yang amat!






Okay! Tamatlah jamuan kelas untuk tahun ni. Goodluck SPM tahun depan semua :) Tahun depan kita buat grand lagi. Bestnya dapat buat korang happy hehe. Goodnight! :) Bye, much love xx

4 comments:

  1. wah... meriahnya jamuan akhir tahun.... akak dulu buat kat kelas ja... hehe

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum.... wah.. ade sesi karok ke???
    mesti havoc kan... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa'alaikummusalam, semetnya sebab nak nampak the best hehe :)

      Delete

Terima kasih sebab membaca. Tinggalkan komen anda! :)
Thanks for reading. Leave your comment! :)
Gracias por leer. Deja tu comentario! :)