Monday, November 23

Review: Pilot Cafe, Nilai

Assalamualaikum & Hi! Okay, hari ni Ayu free sangat so boleh lah ambik masa kejap buat review. Alang-alang dah dua kali pergi tempat ni,  nak gak review biar korang pergi sekali hehe. 

Pilot Cafe? Ala, takkan korang tak tengok movie ni. Ayu tak tengok so, Ayu tak tahu nak cerita pasal movie tu sangat. Tapi, Pilot Cafe ni memang wujud. Memula Ayu ingat Pilot Cafe dekat KL tau. Rupa-rupanya area Nilai je dekat sangat dengan rumah Ayu. So, Ayu nak cerita sikit ni. Pilot Cafe ni dekat area Nilai, N.Sembilan. Sesiapa yang duduk area Nilai tapi tak pernah jumpa cafe ni. Cafe ni area Bandar Baru Nilai je. Kalau yang jauh jauh pulak boleh waze je :)
So, Ayu dah dua kali pergi sini. First, pergi dengan family Second, Ayu buat jamuan kelas dekat sini. Cafe ni serve makanan western tapi ada gak nasi goreng. Harga pun berpatutan dan memang tak dikenakan gst pun hehe. Tu semestinya! :D  Ayu nak kongsikan sikit menu dia. Senang sikit bila korang nak pergi, tak payahlah fikir lelama menu bila dah decide dari rumah hehe..


Cafe ni penuh dengan poster flight je sampai wallpaper pun hehe. Cafe ni pun boleh reserve untuk event apa-apa je. Harap dapat memberi maklumat untuk semua! Bye, much love xx

4 comments:

  1. jauhnya saya nak sampai sini uwarghhh.

    ReplyDelete
  2. Tengok menu mmg best, and since Ayu dah pegi sana 2 kali ertinya memang sedap la tu, kan? Rasa mcm nak terbang gi sana ... :D

    ReplyDelete

Terima kasih sebab membaca. Tinggalkan komen anda! :)
Thanks for reading. Leave your comment! :)
Gracias por leer. Deja tu comentario! :)