Friday, November 13

Rosak? Apa yang rosak?

Assalamualaikum & hi! Lama juga tak jenguk blog ni, tak bw orang & follow blog mereka. Dalam 2 3 hari ni entah kenapa laptop macam buat hal. Bahagian followers tak keluar, macam mana nak fllwbck orang? Haih stress sangat. Tapi, ayu pakai laptop yang sama cuma user lain tak keluar google+ pulak...ya Allah dugaan apakah ini.

Jadi, buat masa sekarang ni malas nak cari apa yang rosak tunggu Sabtu memang cari apa yang rosak. Kalau tak, sampai bila bila pun macam tu jelah jadinya then tengok je blog haih apalah nak jadi. 

Then, bukan setakat followers je. Nak letak gambar dekat post pun keluar bad request. kenapaaaaa?!?!!! huhuhu...so, Ayu minta maaf sangat sangat dekat orang yang send mesej dkat cbox tapi tak dibalas tak di followbck em camne nk followback kalau masalah ni berterusan. Semoga baik kembali. Sekian~ Bye, much love xx

tolong tekan click me, thankyou :)

7 comments:

  1. saya pun ada masalah sama. sudahnya clear history dengan cache chrome baru okay.

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Yeayy dah okay balik hehe, Alhamdulillah :)

      Delete
  3. heee. cuba clear cookies Ayu..

    kalau pakai google chrome, settings > advance settings > content settings > all cookies and sites data > remove all ..

    harap membantu :D

    ReplyDelete
  4. clearakn cookies.. kadang2 dah byk sgt google save bw kita.. cik en pernh jadi cmtu.. kasi cuci dlu browser kt tu

    ReplyDelete

Terima kasih sebab membaca. Tinggalkan komen anda! :)
Thanks for reading. Leave your comment! :)
Gracias por leer. Deja tu comentario! :)