Friday, December 18

New phone! IPHONE ke???

 Assalamualaikum & Hi!
Alhamdulillah, iPhone 6 dah sampai dekat tangan Ayu dan dah guna sekali hehe....Impian dah lama sebenarnya tapi sekarang baru dapat guna. Bersyukur sangat-sangat. Tak tahu nak cakap apa dah dekat parents. Hehe, Thankyouuuu! So, nak jugak share dengan korang kegembiraan ni. 
Ayu dapat color Space Gray nice color with 128gb! Wahhhhhhh selfie kawkaw ah nanti kemain besar lagi GB tu. Ni yang bertambah-tambah sayang dekat mama & papa ni huhu.
Alamak! Low qualitynya gambar ni padahal dah guna camera dslr dah em...maybe malam kot :D Takpelah, Ayu pun bukannya photographer pun so tak payah nak lelawa sangatkan hehe. Okay! Now, Ayu ada Instax Mini, Instax Wide & iPhone 6. DSLR? mungkin hehehe. goodnight xx

5 comments:

  1. Wah, bestnya dapat 128GB T_T Nanti jangan lupa selfie dengan Farah, hahaha gurau je. Tahniah sebab impian Ayu tercapai!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bestkannnn heheh. Nantilah :) thankyouuu!

      Delete
  2. Jelesnyeeeeee T_T Nak jugaakkK!!

    ReplyDelete

Terima kasih sebab membaca. Tinggalkan komen anda! :)
Thanks for reading. Leave your comment! :)
Gracias por leer. Deja tu comentario! :)