Tuesday, December 15

Review: Magic Baked by MB

Assalamualaikum & Hi!
Alhamdulillah, baru-baru ni Ayu menang giveaway lagi! Rezeki memihak kepada Ayu hehe. Tahniah juga kepada pemenang giveaway yang diadakan oleh Magic Baked ni. So, Ayu sangatlah berterima kasih kepada penganjur giveaway ni kerana memilih Ayu sebagai pemenang :) Ayu nak review, serba sedikit hadiah yang Ayu dapat ni. Terima kasih Magic Baked :D Semoga dimurahkan rezeki :)

 **Chocolate Moist Kabomm 645gm ( Topping: Cooking Choc + Colour Rice)
Magic Baked ni menjual pelbagai jenis tepung segera & kelengkapan bakeri! So, kepada sesiapa yang memang minat bebenor dekat bakeri semua ni cepat cepat visit blog dia!!! Harganya mesti tiptop punyalah. Boleh visit sini. Yang Ayu dapat ni nama dia dah tertera bawah gambar tu tapi kalau buka blog dia, banyak lagi jenis jenis tepung. Jangan lupaaa lah melawat tak rugi pun :p Macam-macamlah dia jual! Korang visit jelaaaa blog dia tau hehe. Byeeee xxxxx

2 comments:

Terima kasih sebab membaca. Tinggalkan komen anda! :)
Thanks for reading. Leave your comment! :)
Gracias por leer. Deja tu comentario! :)