Tuesday, December 22

Semua nak guna iPhone je.....

Assalamualaikum & Hi!
Hari ni kita post entri tanpa bergambar pulak. Nak typing dalam 2-3 minit je ni sebab memang sikit. Hihi, Okay, semenjak Ayu dah ada iPhone ni suka pulak bermanja dengan dia nak selalu ada dengan dia hahahaha. Geli pulak baca :p 
Sebenarnya, sekarang ni Ayu dah blogging semua pakai phone log in 8share, nuff dan sewaktu dengannya semua pakai ip sebab apa? Sebab laptop macam tah pape sekarang nak on pun lambat so i move on guna phone je walaupun rumit. Well, apa guna phone mahal tapi tak boleh guna untuk blogging kan :'D hehehe. Okay tu je! Selamat berblogging semua! :)
Byeeeeeee xx! Selamat pagi anyway :)

**CLICK LAH 8SHARE AYUUUUU! THANKYOU^^

3 comments:

  1. senang ke update entry guna iphone? kalau ceni nak beli iphone laa. hahahhahahahaaha *pasang niat kumpul duit bebanyak*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Senang! Dahlah soft jes skrin dia hehe.. Goodluck :)

      Delete

Terima kasih sebab membaca. Tinggalkan komen anda! :)
Thanks for reading. Leave your comment! :)
Gracias por leer. Deja tu comentario! :)