Monday, December 7

Taggie tag: imthechildishgirl

Assalamualaikum & Hi! Okay. Hari ni baru terasa nak tengok cbox sebab sebelum ni pun buka blog tengok comments je hehe. So, Ayu ditag oleh CIK YAANIE :D So, jomlah jawab soalan dia hehe. Macam best je kan :)

1. Kalau di beri peluang tukar nama. Nama apa yang anda hendak tukar?
- Nama yang ala-ala retis lah ikut semasa kan sekarang kan moden hehe tapi nama sekarang pun dah cun "Ayu Farahana"

2. Kucing or Rabbit?
- Rabbittttttttt! Lagi comel sari kucing & sebab Ayu lahir tahun rabbit hoho

3. Kalau anda menang RM1juta. Apa anda lakukan dengan duit tu?
- Iphone duluuu Ayu grab pastu simpanlah selebihnya bagi mama papa hahahahaha. Shopping? Tak minatlah hehe

4. Kenapa anda berblogging?
- Hilangkan rasa bosan em..

5. 3 benda kesayangan anda?
- Instax Mini, laptop & em...takde dah! hehe

6. Negara yang ingin anda jelajahi?
- Turkeyyyyy!

p/s: Sorry Ayu takde idea nak tag siapa & soalan apa otak blank blank je hehe

10 Ways The New IKEA Cheras Understands Your LÖVA For Furniture And Swedish Meatballs [CLICK HERE]

1 comment:

  1. Bia btl xsuka shopping, terapi tu dik,huhuu....;-)

    ReplyDelete

Terima kasih sebab membaca. Tinggalkan komen anda! :)
Thanks for reading. Leave your comment! :)
Gracias por leer. Deja tu comentario! :)