Monday, December 7

Thankyou Ga : Duniakita

Assalamualaikum & Hi! Alhamdulillah Ayu menang lagi giveaway yang dianjurkan oleh kak Nao Mei :) Thankyou akak :) Ayu menang top up RM5.00 yang disponsor oleh Duniakita. Terima kasih penganjur & para sponsor :) Hari tu Ayu dah dapat top up tu :D Terlewat pulak buat entri penghargaan ni sebab busy em busy ke hehe. Okay, jemputlah ke blog mereka. Click dekat nama diaorang, manalah tahu diaorang boleh sponsor untuk giveaway korang ke ehehehe.


Alang-alang  nak gak komen pasal blog Duniakita ni :D Blog dia simple & nice :) Macam best je singgah singgah dekat blog dia! :D Memang best pun hihi Jemputlah ke blog dia! :) Byeeeee hehe


This couple had no money to buy milk for their baby. What happened next is truly inspiring. [CLICK HERE]

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sebab membaca. Tinggalkan komen anda! :)
Thanks for reading. Leave your comment! :)
Gracias por leer. Deja tu comentario! :)