Friday, January 22

Merentas Desa! #2k16

Assalamualaikum & Hi!
Hari ni Ayu agak free untuk menulis entri. Jadi adalah berita gembira untuk Ayu & nak share dekat blog. Alhamdulillah merentas desa untuk tahun 2016 ni baru je selesai pada hari Sabtu, 16 Jan. Dan alhamdulillah juga untuk tahun terakhir Ayu bersekolah. Akhirnya, Ayu dapat juga medal untuk kali pertama dan terakhir. Hehe.
Walaupun no. 12 tetap bersyukur sebab kena panggil juga waktu ambik hadiah hehe. I'm really proud of myself sebabnya.......Ayu tak practice pun jog pun tak. Ada sekali je latihan hehe. Indah betul 2016 ni hehehe. So! Congratulation to all the winners of SMK Taman Semarak, Nilai. We did our best! Chaiyok! Majulah sukan untuk negara :D Jadi, selesai merentas desa ada hari sukan pulak fuhhh. Okay bye! Thankyou for reading. Much love <3

4 comments:

  1. wahh no. 12 pon boleh dapat medal? omg luckyyy. anyway tahniah!

    ReplyDelete
  2. sukanya boleh merentas desa.my school tak buat pun...

    ReplyDelete
  3. dulu masa zaman sekolah pun suka join sukan..
    hehe.. makin tua makin malas nampaknya ye.. hmmm

    ReplyDelete

Terima kasih sebab membaca. Tinggalkan komen anda! :)
Thanks for reading. Leave your comment! :)
Gracias por leer. Deja tu comentario! :)