Result Final Exam UiTM

10:19 PM

Assalamualaikum & Hi!
From the topic today, we know what is coming...Menanti dan terus menanti waktu-waktu saat-saat detik-detik ini, sangatlah ku takuti. Macam yang Ayu dah cerita previous post, bahawasanya saya seorang yang pemalas dan saya sangat takut untuk menantikan keputusan final exam saya! Fuh! Tapi insyallah, semuanya baik-baik. Dah lakukan yang terbaik, apa-apapun keputusannya. Itu semua rezeki kita. Jangan bersedih, jangan menangis malah kita perlu tabah dan berdiri semula buat terbaik selepas ini jadikan sebagai pengajaran. Huhu...Ayat pasrah.

So, kepada semua student UiTM yang bakal menerima keputusan final exam esok. Ayu wish goodluck untuk semua! Tabah okay walaubagaimanapun dan tak perlu kot bagitahu bila boleh check semua sebab korang semua ni dunia maju. Ws group pun dah penuh mesej pasal result ni kan. Okaylah tidur duluan. Byee..

Much love, ayu 💓

You Might Also Like

0 comments

Terima kasih sebab membaca. Tinggalkan komen anda! :)
Thanks for reading. Leave your comment! :)
Gracias por leer. Deja tu comentario! :)